loading

JEG TILBYDER

Jeg finder den røde tråd
… og væver den ud og ind gennem hele projekforløbet fra start til slut. Alle dele bliver bundet sammen af mig, så du får leveret din løsning i den rette kvalitet, til den rette tid og til det aftalte budget.

Den røde tråd er stærk, holdbar og synlig – både gennem min egen ekspertise og gennem mit tilknyttede netværk af faste samarbejdspartnere inden for foto, video, programmering, tekst, PR og sociale medier. Så lige meget hvor omfattende din opgave er, så tager jeg hånd om hele processen.

Contact Form

  ▼ Dit navn (skal udfyldes)

  ▼ Din e-mail (skal udfyldes)

  ▼ Emne

  ▼ Din besked

  – en kopi vil blive sendt til dig ...

  Visuel Identitet

  Logodesign

  Designmanual

  Brandplatform

  Website

  Brevlinje

  Profilbrochure, kataloger og andre trykte medier

   

  Visuel identitet viser virksomhedens værdier i det ydre. Den skaber sammenhæng, personlighed og troværdighed over for omverdenen, og naturligvis også internt i virksomheden. At skabe en visuel identitet kræver et professionelt blik på alle kontaktflader, og mangeårig grafisk ekspertise at udvikle en langtidsholdbar visuel identitet.

  Websites

  CMS, WordPress er det primære valg

  Webshop

  Kampagnesites

   

  Websites er kernen i den digitale tilstedeværelse. Et dynamisk website giver synlighed, troværdighed og masser af muligheder for at opbygge relationer til kunder, leverandører, medarbejdere og andre interessenter. Et website er som skabt til relevant indhold over for dine målgrupper, som SEO-optimeret webshop eller som et kampagnesite med maksimal effekt i en afgrænset periode.

  Tryksager

  Brochurer

  Plakater

  Magasiner

  Brevlinje

   

  Rygterne om tryksagernes død er stærkt overdrevne. Tryksager har efter min mening fået en genfødsel i den digitale tidsalder, hvor det ofte handler om at skabe intelligente koblinger mellem de klassiske tryksager og alle de digitale muligheder. Det ser vi i form af QR-koder eller Augmented Reality, hvor trykte kataloger i kombination med apps kan give nye kommunikationsformer. Tryksager står aldrig alene, men fungerer i et samspil – og fundamentet skal være i orden med valg af rette papirkvaliteter, trykteknikker og distributionskanaler.

  Foto og Video

  Produkt- og portrætfotos

  Videoproduktion

   

  Professionelle billeder og videoer gør en stor forskel, når din virksomhed skal kommunikere med omverdenen. De sælger flere varer, understøtter bedre din visuelle identitet og højner opfattelsen af kvalitet på dine produkter og       på din virksomhed. Jeg samarbejder derfor med byens bedste fotografer, der kan kunsten at fortælle i både stills og levende billeder – og hvor vi sammen løfter billedsproget op over middelmådigheden. Intet mindre.

  Tekst og PR

  Pressemeddelelser

  Mediekontakt

  Tekstforfatning

   

  Skarpe overskrifter, fængende brødtekster og et levende sprog er afgørende, når ord og billeder skal skabe synergi i din kommunikation online og offline. Det gælder kommerciel kommunikation og det gælder Public Relations (PR), hvor især pressemeddelelser og mediekontakt er to vigtige indsatsområder. Jeg sørger for at levere tiltalende vendinger i alle sammenhænge, som sikrer at din målgruppe bliver råbt op, og at du får maksimal effekt ud af indsatsen.

  Kampagner

  Effekt

  Mål

  Koncept

  Lancering

   

  Jeg er vild med at skabe kampagner, der virker. Så kort kan det siges. Derfor er det afgørende, at en kampagne bygger på en skarp strategi med klare målsætninger, uanset om det gælder kendskab, salgsmål, holdningsændringer eller måske respons fra en konkurrence. Jeg er med hele vejen fra strategi til kampagne – og kommer med et samlet forslag til konceptet, det visuelle univers og et relevant medievalg, når kampagnen skal lanceres – online som offline.