Samarbejde med Læger uden Grænser

Læger uden Grænser er en privat, international, humanitær organisation, der yder medicinsk nødhjælp til ofre for konflikter og katastrofer i hele verden.

KATAPULT reklame har valgt at støtte denne organisation, i form af udførelse og produktion af markedsførings materiale, samt sparringspartner på nye, primært lokale idéer …
Et eksempel på samarbejdet, er denne filmplakat nederst på siden, som er lavet i forbindelse med visning af filmen “Affliction”.
Læs mere om filmen her
Læs mere om Læger uden Grænser her


 

Jesper Falkesgaard Højen fra Læger uden Grænser udtaler:

”Som medlem af Læger Uden Grænsers frivillige gruppe i Århus, søger vi hele tiden at skabe opmærksomhed omkring vores organisation. Dette være sig ved foredrag eller filmvisninger, hvor oplysning omkring Læger Uden Grænsers arbejde rundt om i verden står som en hel central del. 

For at øge opmærksomheden omkring vores arrangementer og organisation, har vi indgået et samarbejde med KATAPULT reklame. Her har de valgt at stå til rådighed og hjælpe os med promovering af vores arrangementer. Vi har kun haft gode oplevelser med virksomheden, og ser frem til et succesfuldt samarbejde fremadrettet.

MSF-A3-plakat-affliction

Klik på billede for at se større version.

Detaljer

Skriv en besked