Skal jeg lave jeres website?

 

Fra behov til færdig website
Ved KATAPULT er der ikke langt fra idé til et færdigt website. Jeg forstår at skabe et flot og gennemført website, der opfylder jeres behov og ønsker.

En designer med erfaring
Jeg har alle de ressourcer, der skal til for at levere et velfungerende website, og samtidig har jeg sans for godt design der giver de besøgende den bedste oplevelse af jeres brand.

Mere end bare et website
Jeres virksomheds website er kun en del af jeres samlede online markedsføring. Som en del af min service, kan jeg også hjælpe jer med at skabe trafik, som konverteres til salg.

Skal vi i gang?
Eller er I allerede i gang?
Jeg kan hjælpe jer videre, så vi sammen får skabt den optimale oplevelse for jeres website, der både skaber interesse og troværdighed omkring jeres virksomhed.

Faserne i et fedt website design

Jeres behov og planlægning
Inden processen reelt begynder, handler det om at forventningsafstemme:
• Hvad ønsker I at opnå med websitet? (Hvordan skal det understøtte jeres forretning?)
• Hvad skal websitet indeholde?
• Hvilke andre systemer gør I brug af, som websitet evt. skal kunne samarbejde med?
• Hvem er det websitet skal henvende sig til?
• Hvilke tekniske kompetencer er virksomheden i besiddelse af, der kan vedligeholde og redigere websitet efter lancering?

Webdesign
Efter de overordnede behov er fastlagt, kan selve designfasen begynde.
Skulle der være lavet en kravspecifikation, er det vigtigt, at jeg har den så tidligt i processen som muligt, så jeg har alle oplysninger om websitets ønskede funktionalitet og integration med andre platforme, systemer og lign.

Udvikling af websitet
Udviklingsfasen er forskellig fra projekt til projekt og afhænger af, hvor kompleks websitet skal være. Det er her de kreative tanker bliver til handling.

Test af websitet
For at sikre at det hele kører optimalt, skal vi teste websitet. Her nærmer vi os målet for det endelige website, og det er derfor vigtigt, at vi går hele websitet igennem så alle små fejl og mangler bliver rettet inden lancering af det nye website.

Lancering af websitet
Websitet lanceres, og I har nu et velfungerende website tilpasset jeres behov og ønsker. Del link til det nye website på jeres sociale medier og nyhedsbreve o.l.

Datatracking
Med datatracking kan I få et indblik i dine besøgendes adfærd. De data kan bruges til at kommunikere mere effektivt til jeres målgruppe, men også til at forbedre websitet. Man kan se hvilke sider, der får mest opmærksomhed, hvilke sider de besøgende bruger mest tid på og meget mere. Oftest trackes det gennem Google Analytics og Google Tag Manager. Og det kan også integreres med Facebook pixel, så man kan følge med i sin målgruppens interaktion på en Facebook annonce.

Den proces jeg har beskrevet her, er den proces jeg vil mene de fleste skal igennem i udviklingen af et website. Processen bliver selvfølgelig tilpasset jeres ønsker og krav.

Skal I have nyt website? Eller et redesign af eksisterende?
Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om dine ønsker og behov.
Ring til mig på 2878 4603 eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen her, så hører du fra mig.

Adresse:

KATAPULT reklame

Stockholmsgade 2C
8200 Aarhus N.

TLF.: 2878 4603
CVR: 28 83 30 08
kontakt schnabel-a katapultreklame.dk

    SEND EN MAIL HER:

    ▼ Dit navn (skal udfyldes)

    ▼ Din e-mail (skal udfyldes)

    ▼ Emne

    ▼ Din besked