WordPress website?

 

Der er meget der skal tages stilling til, når man skal have lavet nyt website – hvilket system man vælger, er én af tingene.

Hvad er WordPress?

Det mest udbredte CMS-system er WordPress, og som et brugervenligt system med god mulighed for tilpasning, er det ikke overraskende, at det bliver brugt på omkring 40% af alle websites. WordPress er open source, hvilket vil sige at alle har mulighed for at udvikle plugins og redigere selve kildekoden hertil. WordPress gratis, så du kan bygge et website uden de store omkostninger.
Med den fleksibilitet, som WordPress tilbyder, kan man lave stort set alle former for websites –fra mindre blogs til komplicerede websites og webshops.

WordPress tilbyder et brugervenligt kontrolpanel, hvor du selv kan håndtere stort set alle elementer uden at skulle programmere. Der er et kæmpe udvalg af temaer og skabeloner, der kan hjælpe dit website fra start.
Selve systemet, og de plugins man installerer, kræver løbende vedligeholdelse og opdatering af sitet for at forhindre sikkerhedshuller og hackerangreb. Er det ikke noget man selv kan, vil der være en udgift forbundet hermed.

 


 

Hvad er et CMS-system?

CMS står for Content Management System, og er et system, som kan styre og vise dit website.
Et CMS-system kører på den webserver websitet er hosted ved, og selve websitet styres fra en webbrowser. Herfra kan du blandt andet selv editere indhold som tekster, billeder og video samt oprette nyheder, og tilpasse sidernes SEO indstillinger m.v.
Der findes rigtig mange CMS-systemer, og dem jeg har valgt at arbejde med er WordPress og Webflow.
Læs mere om Webflow her.

Et godt CMS-system kan tilpasses præcist til dine behov.
Det sker ved selve konfigurationen, og ved at installere plugins der udvider systemets funktionalitet.
Plugins bruges for eksempel til styring af rettigheder (GDPR), forum, webshop, nyhedsbreve samt selve websitets sprog og design.

 


 

Er du I tvivl om hvad du skal vælge?

Du er meget velkommen til at kontakte mig for en snak om dine ønsker og behov.
Ring til mig på 2878 4603 eller indtast dine kontaktoplysninger i formularen her, så hører du fra mig.

Adresse:

KATAPULT reklame

Stockholmsgade 2C
8200 Aarhus N.

TLF.: 2878 4603
CVR: 28 83 30 08
kontakt schnabel-a katapultreklame.dk

    SEND EN MAIL HER:

    ▼ Dit navn (skal udfyldes)

    ▼ Din e-mail (skal udfyldes)

    ▼ Emne

    ▼ Din besked