GUX Sisimiut, iPaper

Kategori

Freelance kampagne, Grafisk Design, iPaper

Kunde

GUX Sisimiut

Link

Website

Jeg blev kontaktet af GUX Sisimiut, da de skulle have lavet informationsmateriale til deres elever og lærere, og det er der kommet denne iPaper ud af.
Det har været en super spændende opgave, og en kunde jeg nyder at arbejde sammen med.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg brænder for at lave en lækker tryksag, og med denne opgave har jeg lavet en opsætning, som lige så godt kunne være til tryk.
Den grafiske opsætning, lidt nørderi i InDesign, lidt billedbehandling og justering, korrektur frem og tilbage – og levering af en godkendt PDF, som er blevet taget rigtig godt imod.
Den mangler bare lige at blive trykt … 🙂

iPaper kan se her

 


Lotte Mundus fra GUX Sisimiut udtaler:

”Vi har ofte brugt KATAPULT reklame til forskellige opgaver, og da vi skulle arbejde med informationen på vores website og lave et iPaper til vores elever og lærere som informationsmateriale om GUX Sisimiut, var det helt oplagt at tage fat på Jeppe igen.

Da en god briefing var givet til Jeppe med vores ønsker og idéer, kom han tilbage med et grafisk oplæg på opgaven. Den var lige som vi havde forestillet os, og herefter gik vi så i gang med den videre opbygning af hele iPaperet.

Det har været et spændende forløb, og med hjælp fra Jeppes kreative idéer, fleksibilitet, hurtige tilbagemeldinger og gode humør – har vi fået os et iPaper til vores elever og lærere, som er dejlig overskuelig, og som er blevet rigtig flot!

Vi vil til enhver tid anbefale Jeppe som samarbejdspartner til grafiske løsninger. Han er kreativ, dygtig, grundig og meget fleksibel at arbejde sammen med.”