Freelance grafisk designer

– totalløsninger til fornuftige priser

Velkommen til en verden af grafisk design, hvor professionel assistance møder personlig service. Jeg tilbyder totalløsninger til virksomheder, der søger hjælp til deres grafiske opgaver – alt sammen til en fornuftig pris.

Hvad jeg tilbyder:
Med over 20 års erfaring som grafisk designer specialiserer jeg mig i logodesign, layout af diverse tryksager og har stor erfaring inden for design og programmering af websites.

Fordelene ved freelance assistance:
Ved at benytte min freelance-løsning undgår du de faste udgifter, der følger med en fastansat. Slip for bekymringer om grafisk arbejdsstation, kurser, administration, ferie, sygedage – betal kun for den tid, du har brug for.

Hvordan fungerer det:
Jeg håndterer dine opgaver fra idé til færdigt tryk og tilbyder fleksible løsningsmodeller. Uanset om du har brug for assistance på timebasis eller ønsker en opgave løst til en aftalt fast pris, er jeg her for at imødekomme dine behov.

Kontakt mig:
Har du spørgsmål eller ønsker at drøfte dine muligheder og priser? Du er velkommen til at ringe til mig på mobil: 28 78 46 03 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Klippekort:

Optimer dine udgifter med mit klippekortsystem:

 • Normal timepris: 750,00 DKK
 • 10 timer: 650,00 DKK pr. time
 • 25 timer: 600,00 DKK pr. time
 • 50 timer: 550,00 DKK pr. time

Priser eksklusive moms.

De købte timer udløber ikke og kan benyttes over flere år. Ved bestilling af klippekort faktureres umiddelbart efter, og prisen på allerede bestilte timer påvirkes ikke af eventuelle stigninger i timeprisen.

Både du og jeg kan opsige ordningen, og eventuelle restbeløb vil blive udbetalt.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med dine grafiske udfordringer og skabe visuelle løsninger, der skiller sig ud.

Adresse:

KATAPULT reklame

Stockholmsgade 2C
8200 Aarhus N.

TLF.: 2878 4603
CVR: 28 83 30 08
kontakt schnabel-a katapultreklame.dk

  SEND EN MAIL HER:

  ▼ Dit navn (skal udfyldes)

  ▼ Din e-mail (skal udfyldes)

  ▼ Emne

  ▼ Din besked