At gen-skabe din egen identitet

Kampen om opmærksomhed har aldrig været større, og et logo og hele det visuelle udtryk bliver afkodet på ganske få sekunder.

Det stiller store krav om et stærkt grafisk design, der skærer gennem mediestøjen og skaber stopværdi.

 

Der er mange følelser på spil, når der skal ændres logo, visuel identitet eller måske ligefrem firmanavnet. Her hos KATAPULT reklame har vi lige været igennem processen, hvor vi har været vores egen kunde mht at få skabt en ny grafisk identitet i forbindelse med nyt firmanavn, nyt logo, nyt website og i det hele taget en helt nyt udgangspunkt i vores daglige kommunikation. Vi har virkelig følt på egen krop hvor vigtigt ens udtryk er, og hvor meget det betyder at havde den helt rigtige smag i munden med ens egen visulle identitet.

Grafisk design er den indre sjæl i den ydre form. Der er sjældent en lige vej frem til resultatet, men vi har opbygget en konstruktiv metode og et bredt erfaringsgrundlag til at få skabt en stærk, sammenhængende og langtidsholdbar visuelt identitet.

Vi skaber grafisk design fra bunden og oversætter dine værdier, tanker og kommunikative udfordringer til et stærkt grafisk udtryk. Nøgleordene i designprocessen er indsigt, kreativitet, teknisk kunnen og erfaring for, hvad der virker i praksis.

 

Vil du vide mere om grafisk design med kant? 

Gå ind på www.katapultreklame.dk og se hvordan andre har kastet sig ud i processen og er kommet i mål med et mærkbart aftryk.

Meld dig også gerne til vores nyhedsbrev – vi slynger ikke om os med nyhederne, men skriver når vi har noget ekstraordinært og sikkert fagligt relevant for din virksomhed.

Detaljer

Skriv en besked