The Paper Book – valg af papir …

Jeg har i dag været til et event på LYNfabrikken i Århus, der handlede om papirtyper …

Udover en lækker morgenmad, var der en præsentation af Antalis’ nye bibel indenfor kreativt papirvalg – The Paper Book.

Antalis er blandt de største leverandører indenfor papir og karton, og The Paper Book er virkelig en spændende og inspirende bog, der viser mulighederne for at hæve niveauet på en tryksag betydeligt. Den indeholder en komplet samling af de papirtyper de tilbyder, som er et bredt udvalg af forskellige kvaliteter, i forskellige gramvægte og farver, og en masse forskellige strukturer.

Læs mere om bogen her, hvis du også elsker at kræse for dine tryksager.

Jeg deltog i dette event, fordi jeg synes det er super spændende at få en opgave, hvor vi får lov til at være kreative i den fysiske udformning også.

Selvom vi lever i en mere og mere digitaliseret verden, så tror jeg personligt ikke på at det trykte medie er på vej ud …

 


 

Her har jeg skrevet nogle af de fordele jeg ser, ved at vælge det trykte medie:

 

Afspejl din virksomheds værdier
Der findes uendelig mange muligheder når det drejer sig om valg af papir, og når der skal vælges hvilken efterbehandling din tryksag skal have. Eksempler på efterbehandlinger kan være lakering eller kachering, prægning, limning eller indbinding, etc.

Ved at gennemtænke denne proces, sender du et signal om dit produkt eller din virksomhed, der afspejles i tryksagen. I det hele taget har du en masse muligheder for at give modtageren en fornemmelse af kvalitet, alene ud fra den tryksag de modtager.

 

Udvid kundens opfattelse
Tryksagen kan kombineres med dufte og vareprøver, som giver en meget højere relavans for modtageren af dit produkt.

En tryksag, hvor de grafiske muligheder er udnyttet i forhold til dine modtagere, kombineret med dufte og vareprøver, kan virkelig opnå den ønskede relavans hos modtageren.

 

Optimal farvegengivelse
Hvis dit produkt kræver en korrekt farvegengivelse, eller at du gerne vil have at dit logo fremstår korrekt,er der intet der slår tryksagen.

Farver der vises på en skærm har ikke den samme farveægthed, da der her stilles krav til hvilken skærm modtageren har, og om den er kalibreret.

 

Gem den, eller tag den med

Den information du finder på nettet, kan du finde én dag, og den kan være væk den næste. Og befinder du dig et sted uden wi-fi, er informationen slet ikke tilgængelig. Det trykte medie kan gemmes, og du kan tage den med dig overalt.

 

Detaljer

Skriv en besked