Re-design af dit grafiske udtryk

Vi lever i en tid, hvor alt er muligt. Alt er tilgængeligt. Og alt er transparent og synligt for den undrende omverden. De digitale medier skubber til udviklingen, ikke mindst de sociale af slagsen. For mange virksomheder, organisationer og enkeltpersoner giver udviklingen nye muligheder i markedet. Men temmelig tit halter det grafiske design bagefter. Det ydre udtryk bliver hurtigt yesterdays news.

Med et skarpt re-design af dit eksisterende website er du allerede godt hjulpet. Det kan man ikke bare trække i en automat. For det kræver mange overvejelser at re-designe ens website – og bringe det bedste fra fortiden ind i en ny digital sammenhæng. Kunsten er at finde den rette balance, så dine kunder, leverandører og andre brugere stadig kan genkende dig – med det forfriskende nye.

 


 

Jeg elsker grafisk evolution – og at tilpasse tidens trends og tekniske muligheder til et eksisterende website. Jeg re-designer websites i stor stil og går hele websitet efter i sømmene. Det viser sig ofte, at menustruktur, indhold, billeder og funktionalitet kan forbedres markant – og at det nye visuelle udtryk løfter de øvrige dele med sig.

Re-design er tæt forbundet med funktionalitet. Et website skal fx være responsivt. Det skal være SEO-tunet. Det skal være integreret med fx Facebook, LinkedIn, YouTube og Instagram. Og være brugervenligt, interaktivt og handlingsorienteret, så trafik bliver konverteret til salg.

Websitet er ofte motoren i kommunikationen, men det står aldrig alene. Derfor er re-design af websitet en kærkommen lejlighed til et grafisk servicetjek på alle de øvrige elementer. Måske skal logoet strammes op. Måske skal profilbrochuren opgraderes. Måske trænger firmabilerne til en overhaling … und so weiter.

 


 

Kunne du tænke dig at høre mere om en optimal løsning, som kan bidrage positivt til din samlede forretningsudvikling?

Kontakt mig på 2878 4603 for at høre mere om  re-design af dit grafiske udtryk.

Læs her om brochure lavet til Lovewood.

Her kan du se nogle andre opgaver jeg har løst.

Læs her om at gen-skabe sin egen identitet.

Detaljer

Skriv en besked